Εγκατάσταση και ρυθμίσεις υπολογιστή

Εγκατάσταση καινούριου υπολογιστή ,αγοράσατε τον υπολογιστή σας και θέλετε να απαλλαγείται από την ανασφάλεια της μη σωστής εγκατάστασης ;

Τα πράγματα είναι απλά ,μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας και να εγκαταστήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον υπολογιστή σας στην συνέχεια θα ελέγξουμε εάν όλα λειτουργούν σωστά.

Εφόσον γίνουν τα παραπάνω μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε περιφερειακή συσκευή (μέσο τις θύρας USB)  διαθέτετε όπως εκτυπωτή,web camera, πολυμηχάνημα σαρωτή(scanner).

Εάν τώρα στο χώρο σας υπάρχει παραπάνω από ένας υπολογιστής και θέλετε να χρησιμοποιείται τον υπάρχων εκτυπωτή-πολυμηχάνημα σε κάθε υπολογιστή η laptop ,μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε τον εκτυπωτή για κοινή χρήση από όλους χωρίς να χρειαστεί κάποια επιπλέον συσκευή.

Εγκατάσταση εσωτερικού υλικού στον υπολογιστή σας

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε κάποιο υλικό στο εσωτερικό του υπολογιστή σας όπως:

Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να συνδέσουμε την συσκευή σας να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα οδήγησης ακόμη και εάν δεν υπάρχει στην κατοχή σας μπορούμε να το κατεβάσουμε από το Internet και στη συνέχεια να τρέξουμε τις τελευταίες ενημερώσεις του συγκεκριμένου υλικού.

Στην περίπτωση του σκληρού και των μνημών δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα οδήγησης.