Φωτοαντιγραφικά - Printers KYOCERA

Η εταιρεία E-PC.GR από την έναρξη της επαγγελματικής δραστηριότητας της  το 1999 μέχρι και σήμερα ένα κομμάτι των δραστηριοτήτων της είναι το εμπόριο και η παροχή υπηρεσιών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και laser εκτυπωτών του Ιαπωνικού οίκου KYOCERA INDUSTRIAL CO LTD.

Η Kyocera είναι μια εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις γραφείου με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και σεβασμό στο περιβάλλον.

Το τμήμα των laser εκτυπωτών και των φωτοαντιγραφικών  μηχανημάτων συνδυάζουν την τεχνολογία Ecosys την οικονομία και την άριστη ποιότητα κατασκευής .

 Ecosys: συνδυάζοντας την οικολογία με την οικονομία.

Η Kyocera  είναι μια εταιρεία που εμπράκτως αποδεικνύει εδώ και χρόνια τον σεβασμό της στο περιβάλλον. Στις συσκευές γραφείου που κατασκευάζει, εφαρμόζει την τεχνολογία Ecosys που θέτει νέα αυστηρά στάνταρ στις συσκευές. Η εν λόγω τεχνολογία έχει ως στόχο να προστατέψει το περιβάλλον, μειώνοντας τα απόβλητα, δημιουργώντας συσκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου τα προϊόντα της Kyocera Mita έχουν βραβευτεί με διεθνείς τίτλους για τον οικολογικό τους χαρακτήρα. Οι συσκευές που ενσωματώνουν την τεχνολογία ECOSYS, συνδυάζουν τόσο οικονομικό, όσο και οικολογικό χαρακτήρα. Με τη βοήθεια μάλιστα της τεχνολογίας ECOSYS, το μόνο ουσιαστικά αναλώσιμο στον εκτυπωτή, είναι το toner, αφού η ειδική σχεδίαση των drum, developer και του «φούρνου» εκτύπωσης, τους επιτρέπει να λειτουργούν για περισσότερες από 200.000 σελίδες εκτύπωσης. Έτσι, το μόνο αναλώσιμο που θα χρειαστεί να αντικαταστήσει ο χρήστης είναι το toner, το οποίο είναι επίσης σχεδιασμένο, παρέχοντας μεγάλη αυτονομία σελίδων. Με αυτόν τον τρόπο, οι συσκευές που βασίζονται στο ECOSYS αποτελούν την πλέον οικονομική λύση, ιδιαίτερα όσον αφορά το κόστος εκτύπωσης κα χρήσης.

Τέλος η Kyocera ως εταιρεία κατασκευής και διανομής συστημάτων αυτοματισμού γραφείου με 51000 εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως είναι σήμερα μία από τις τρείς μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο αυτό.